Селекционерът на женския ни национален отбор по волейбол Лоренцо Мичели говори

...
Селекционерът на женския ни национален отбор по волейбол Лоренцо Мичели говори
Коментари Харесай

Лоренцо Мичели: Целта ни е участие на Олимпийските игри в Лос Анджелис 2028

Селекционерът на женския ни народен тим по волейбол Лоренцо Мичели приказва пред медиите в София преди утрешното тръгване на отбора ни за присъединяване на олимпийския квалификационен шампионат в Япония.

“Сменихме част от състава. Виждате новото потомство. С Бразилия, Япония и Турция ще е мъчно да се играе и да сме равностойни, а Белгия е на нашето равнище. Отиваме да играем там да създадем най-хубавите резултати. Отиваме да победим тимовете от нашето равнище, както и да вземем каквото можем от мощните съперници ”, съобщи треньорът.

“Те започнаха младите състезателки да упражняват с нас и би трябвало да стартират да реализират и резултати. Те би трябвало да се усещат и да имат вяра, че са част от плана за бъдещето ни. С тези състезателки може да се борим с всички европейски тимове. Сърбия, Турция, Нидерлания, Италия и Полша са международна класа. Там изоставаме с физиката. Техните състезателки са с размери от 2 метра. Затова в този момент ще се опитаме да приспособяваме тези млади волейболистки “, добави той.

“За момента звучи неуместно да победим тимове като Япония, Бразилия и Турция, само че задачата е в бъдеще това да може да се реализира. Затова ние вкарваме нови млади състезателки, с цел да се борим за присъединяване на Олимпийските игри в Лос Анджелис 2028. Разбира се, че може да се борим за тази цел - присъединяване на Олимпийските игри през 2028 година. Ние ще създадем всичко допустимо това да се случи. По-опитните състезателки оказват помощ доста. Най-важното е, че хората от моя щаб също оказват помощ това да се случи ”, безапелационен бе Лоренцо Мичели.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР